Ja uważam, że to jest wielki sukces. Drugie miejsce to jest kapitalne tylko wiesz media w Polsce pisały (niektóre przynajmniej) że to jest porażka dlatego się Ciebie pytam jak Ty to osobiście odbierasz?
DODA:Wiesz co nie zdziwiło mnie to jest typowo polskie niestety zachowanie. Jeżeli nie będziemy sami swoich artystów szanować, lubić, chwalić przede wszystkim to nikt nas za granicą nie będzie lubił, szanował czy też chwalił. Moja mama mówi, że na zazdrość trzeba sobie zasłużyć, litość dostaje się za darmo natomiast ja nie chcę otrzymywać takiej zazdrości w swoim kraju. Mimo wszystko chciałabym żeby wszyscy cieszyli się, że Polska zdobyła 2 miejsce, że mi się udało i przede wszystkim więcej takiej tolerancji, akceptacji radości z czyjegoś sukcesu bo to jest jakieś niszczące i mega toksyczne kompletnie tego nie rozumiem natomiast no nie zdziwiłam się - niestety. Nie jestem tym zaskoczona.
"
Doda w programie "Taniec z Gwiazdami" wykonała utwór z repertuaru Ewy Bem "Gram o wszystko".
Doda była bardzo liryczna przez co towarzyszyły nam niesamowite emocje