REGULAMIN" /> " /> Nieoficjalne forum Natalii Kukulskiej "Second Chance" :: Zobacz temat - Doda (www.doda.net.pl)
Forum Nieoficjalne forum Natalii Kukulskiej Nieoficjalne forum Natalii Kukulskiej "Second Chance"
Administratorzy: Patrycja Zobel & Marcin Poniatowski

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Doda (www.doda.net.pl)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nieoficjalne forum Natalii Kukulskiej "Second Chance" Strona Główna -> GWIAZDY - tematy dotyczące różnych artystów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Patisa

PostWysłany: Pon Lis 09, 2009 13:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W czwartek 5 listopada w Berlinie odbyła się gala MTV EMA 2009 na której Doda zajęła drugie miejsce. Przegrała z reprezentantem Turcji - zespołem MaNga.
8 listopada w kawiarence "Dzień Dobry TVN" opowiedziała o swoich wrażeniach z Gali.

http://dziendobrytvn.plejada.pl/25,25989,wideo,,129686,doda_wrocila,aktualnosci_detal.html

Fragment wywiadu:
Cytat:
Ja uważam, że to jest wielki sukces. Drugie miejsce to jest kapitalne tylko wiesz media w Polsce pisały (niektóre przynajmniej) że to jest porażka dlatego się Ciebie pytam jak Ty to osobiście odbierasz?

DODA: Wiesz co nie zdziwiło mnie to jest typowo polskie niestety zachowanie. Jeżeli nie będziemy sami swoich artystów szanować, lubić, chwalić przede wszystkim to nikt nas za granicą nie będzie lubił, szanował czy też chwalił. Moja mama mówi, że na zazdrość trzeba sobie zasłużyć, litość dostaje się za darmo natomiast ja nie chcę otrzymywać takiej zazdrości w swoim kraju. Mimo wszystko chciałabym żeby wszyscy cieszyli się, że Polska zdobyła 2 miejsce, że mi się udało i przede wszystkim więcej takiej tolerancji, akceptacji radości z czyjegoś sukcesu bo to jest jakieś niszczące i mega toksyczne kompletnie tego nie rozumiem natomiast no nie zdziwiłam się - niestety. Nie jestem tym zaskoczona.
"

Patisa

PostWysłany: Sro Lis 18, 2009 09:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Reklama

Wysłany: Sro Lis 18, 2009 09:50    Temat postu:

Powrót do góry
Patisa

PostWysłany: Nie Lis 29, 2009 23:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Doda w programie "Taniec z Gwiazdami" wykonała utwór z repertuaru Ewy Bem "Gram o wszystko".
Doda była bardzo liryczna przez co towarzyszyły nam niesamowite emocje Wink

FENOMENALNE WYKONANIE!!!

Zobacz video:

Ostatnio zmieniony przez Patisa dnia Pon Kwi 19, 2010 00:36, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
adas22

PostWysłany: Czw Maj 27, 2010 12:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A Doda i tak ma to gdzieś Smile .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 12:00    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nieoficjalne forum Natalii Kukulskiej "Second Chance" Strona Główna -> GWIAZDY - tematy dotyczące różnych artystów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: